mensenlinq-urnwinkel.nl – Alles over bijzondere gedenksieraden, gedenkbeelden en urnen

Gedenksieraden

Gedenkbeelden van brons

Met een bronzen gedenkbeeld kun je op een prachtige manier weergeven hoe geliefd deze persoon was en hoezeer hij of zij door je gemist wordt. Het medium brons leent zich uitermate goed voor dergelijke beelden en kan zowel als grafdecoratie, als urn of als beeldje voor in huis gebruikt worden. Ook hoeft je je met een bronzen beeld niet alleen te beperken tot het herdenken van een mens, maar kan je er evengoed één voor het gedenken van een (huis)dier oprichten.

Met een gedenkbeeld van brons kun je werkelijk alle kanten op. Zo kun je voor een standaard model gedenkbeeld gaan waar er meerdere van zijn vervaardigd, welke je persoonlijk maakt door er een naam, datum of iets anders in te laten graveren.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een belangrijke eigenschap of passie van van de overledene. Op die manier wordt het gedenkteken meer uniek en persoonlijker, gezien het een zeer belangrijk onderdeel van iemands leven verbeeldt en op deze manier vorm geeft aan het verlies van een bijzonder mens. Wanneer je gaat bepalen hoe het bronzen gedenkbeeld eruit moet komen te zien, denk dan aan de passies of hobby’s van iemand, zijn of haar liefde voor een bepaalde sport of bijvoorbeeld de natuur.

Dit vind je misschien ook leuk