mensenlinq-urnwinkel.nl – Alles over bijzondere gedenksieraden, gedenkbeelden en urnen

Gedenksieraden

Een fotowand als dierbare herinnering

Voor rouwen gelden geen regels. Iedereen doet dat op zijn eigen manier. Wat bij het rouwproces kan helpen is een tastbare herinnering aan de persoon van wie je afscheid hebt moeten nemen. Ook hierbij volgt iedereen zijn eigen smaak en persoonlijke voorkeuren. Een fotowand met afbeeldingen die mooie herinneringen oproepen kan helpen bij het verwerken van je verlies. Natuurlijk mag de mooiste foto van de overleden dierbare hierbij niet ontbreken. Aangevuld met bijpassende posters creëer je een persoonlijke herinnering aan de mooie tijd die jullie samen hadden.

Herinneringen aan mooie momenten

Ga voor een herinneringswand op zoek naar afbeeldingen die je doen denken aan de overleden persoon. Kies bijvoorbeeld posters van plaatsen die jullie samen hebben bezocht. Van steden als New York of Parijs, waar jullie dagenlang genoten. Ook mooi is bijvoorbeeld een abstracte weergave van Ibiza, als herinnering aan de heerlijke zomers die jullie daar hebben doorgebracht. En dichterbij huis; van Amsterdam waar jullie samen studeerden. Of gewoon een botanische afbeelding die staat voor jullie eindeloze wandelingen in de natuur.

Subtiel en persoonlijk

De door jou gekozen afbeeldingen roepen, vaak heel direct en duidelijk, herinneringen op. Maar ook op een meer subtiele manier kunnen afbeeldingen je met warme gevoelens doen terugdenken aan een overleden persoon. Een fleurige en kleurrijke afbeelding doet je denken aan zijn of haar zonnige karakter of lievelingskleur. Ook posters met een passende tekst of quote kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan je eigen collage. Misschien ben jij de enige die het achtergrondverhaal kent, maar dat maakt een dergelijke fotowand juist bijzonder en persoonlijk.

Een bijzondere collage

Online vind je bij Dear Sam een uitgebreide collectie posters en bijpassende lijsten. Misschien roepen ze zelfs herinneringen op waar je zelf in eerste instantie niet eens aan dacht. Maak uit alle beschikbare posters jouw persoonlijke keuze. Speel met kleuren en afmetingen voor een prachtig geheel. Het middelpunt is natuurlijk een foto van de persoon die je met zoveel liefde herdenkt. Kies voor je dierbaarste foto een lijst die daarbij past. Stem daar vervolgens ook de lijsten van de door jou gekozen posters op af. Op die manier creëer je een stijlvolle collage van mooie herinneringen aan degene die je zo mist.

Dit vind je misschien ook leuk